Вимагав хабар у пораненого бійця АТО: суд арештував підозрюваного

Вимагав хабар у пораненого бійця АТО: суд арештував підозрюваного
Рішення було винесене у суботу вранці

Суд арештував посадовця, підозрюваного у вимаганні грошей від важко травмованого учасника АТО

Оболонський райсуд столиці обрав запобіжний захід голові Центру медико-соціальної експертизи, підозрюваного у вимаганні хабара в учасника АТО, у вигляді тримання під вартою. Про це повідомила речник столичної прокуратури Надія Максимець.

«Відносно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у 1100 прожиткових мінімумів - тобто майже 2 млн гривень», - сказано у повідомленні речника на Facebook.

За словами Максимець, рішення було винесене у суботу вранці.

Суд своїм рішенням задовольнив в повному об’ємі клопотання Київської місцевої прокуратури №5.

Нагадаємо, 5 грудня Київською місцевою прокуратурою №5 спільно з управлінням СБУ у м. Києві та Київській області та управлінням з питань запобігання та виявлення корупції столичної державної адміністрації було затримано на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди у розмірі 1,5 тисяч доларів США лікаря-експерта відділу експертизи Центральної військово-лікарської комісії МОУ та голову Центрального МСЕК №1 Київського міського центру медико-соціальної експертизи.

Вказані кошти посадовці вимагали в учасника АТО, який у ході бойових дій отримав важку травму ноги, за встановлення йому групи інвалідності.

Зловмисників було затримано на робочому місці після одержання неправомірної вигоди у сумі еквівалентній 42 тис. 600 гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: