У Херсоні жорстоко побили депутата міськради

У Херсоні жорстоко побили депутата міськради
Депутатові дісталося від трьох молодиків
фото: Ігор Осауленко/Facebook

Троє молодиків накинулися на народного обранця просто посеред вулиці

У суботу, 1 січня, у Херсоні невідомі жорстоко побили депутата Херсонської міськради від «Європейської солідарності» Ігоря Осауленка. Інцидент трапився на вулиці Тарле. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів його колега Іван Глухов.

З його слів, троє молодиків накинулися на Осауленка через зауваження. Депутат попросив їх не кидати петарди під ноги.

«Фракція «Європейської Солідарності» в Херсонській міській раді вимагає об'єктивного й своєчасного розслідування нападу на нашого колегу», – сказано у дописі Глухова.

Ігор Осауленко – депутат міськради від «Європейської солідарності», волонтер, засновник та керівник волонтерської громадської організації «Херсонська Чайка», військовий лікар, ветеран війни на Донбасі.

Раніше повідомлялося, що у Києві судитимуть двох братів, які до смерті побили безхатченка. Як пояснили свідки, між потерпілим та двома чоловіками відбувся конфлікт та бійка. Молодики завдали смертельних травм своєму знайомому та втекли.

Також столична поліція розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганських дій під час демонтажу МАФів у Дарницькому районі Києва.

Крім того, у селі Цупівка Харківської області п'яний чоловік побив поліцейського. Нападника затримали, йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: