На арену київського цирку повертається ексцентричний спектакль-трилер «Афродизіак»

На арену київського цирку повертається ексцентричний спектакль-трилер «Афродизіак»

Провокаційна постановка зібрала кращих українських акторів

Глядачів знову чекає видовищний і шокуючий проект «Афродизіак». Спецефекти, захоплюючі трюки, ілюзіоністи і акробати, оригінальна музика, модерновий балет, унікальні декорації, світлове шоу і кращі актори з усієї країни - в одній виставі, яка відбудеться 15 грудня в столичному цирку, повідомляє «Главком».

Детектив-хоррор часів Французької революції розповість про людину, яка хотіла змінити світ, а натомість занурила його в морок.

Молодий священик веде розслідування справи 30-річної давності, коли таємничо почали зникати незаймані, яких згодом знаходили жорстоко убитими. Щоб знайти відповіді в цій загадковій історії, він повинен відшукати свідків і повернутися в повний розпусти і крові Париж напередодні революції.

Тільки для дорослих! 18+


Головні ролі у виставі виконали Ірма Вітовська, Олексій Вертинський, Дмитро Суржиков, Микола Береза, Олександр Ярема, Тетяна Міхіна, Олег Примогенов, Валерій Легін, Дмитро Усов, Андрій Кронглевській, Катерина Башкіна, Катерина Вишнева, Тетяна Лавська, Олег Цьона, Олексій Дорічевській, Дмитро Олійник, Андрій Лелюх, Оксана Борбат і ін. У виставі задіяні циркові артисти і не задіяні тварини.

Ірма Вітовська, продюсер: «Ідея проекту в цирку в мене виникла спонтанно. Свого часу його створював відомий український режисер Лесь Курбас. Сьогодні ж подібних масштабних проектів немає. Театр в цирку трансформується, створює ефект 3D-існування акторів і глядачів. Нам хотілося зробити щось шокуюче. Такий жанр як трилер або хоррор - широко використовується в кіно, і вперше буде показаний в українському театрі. Ми ведемо глядачів на грань емоцій, за допомогою жаху, страху виводимо їх з раціонального стану, змушуємо відчувати».

В основу сюжету покладена п'єса сучасного українського автора Віктора Понизова. Режисер проекту - майстер епатажу і театрального трешу - Максим Голенко. Режисер по пластиці - один з кращих хореографів сучасного українського театру Олексій Скляренко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: