Перша скрипка України в жанрі pop-violin виступить у Києві в рамках всеукраїнського туру

Перша скрипка України в жанрі pop-violin виступить у Києві в рамках всеукраїнського туру
Святослав Кондратів

Святослав Кондратів вже зіграв у 19-ти містах України

Перша скрипка України в жанрі pop-violin (популярна скрипка) Святослав Кондратів виступить 12 червня у Києві в рамках всеукраїнського туру з програмою «Світ очима скрипаля». Музикант вже дав концерти у 19-ти містах України, і концерт у Києві стане завершенням туру.

Святослав Кондратів є випускником однієї з найсильніших академічних скрипкових шкіл України – Львівської. Він закінчив спеціалізовану музичну школу ім. С. Крушельницької та Національну музичну Академію ім. М.Лисенка. Потім був Київ та багаторічна робота у багатьох різних проектах.

Кондратів очолював гурт, який підтримував українську олімпійську збірну в Пекіні на ХХІХ Олімпійських іграх.

У супроводі симфонічного оркестру його композиції звучать на найбільших сценах українських міст, з ним разом кияни та гості столиці зустрічали Новий рік на Головній Ялинці Країни на Софіївській площі в Києві, а свої Дні міст святкували Тернополь, Житомир та ін. Разом з етно-проектом об’їздив всю Америку та Канаду.

До слова, Святослава запрошують на шоу «Голос Країни», де його скрипка допомагає здобувати глядацькі симпатії найкращим вокалістам проекту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: