Ще одне «дитя» російського шоу-бізнесу хоче зібрати касу в Україні

Ще одне «дитя» російського шоу-бізнесу хоче зібрати касу в Україні

Концерт Дімаша планується у столичному Палаці Спорту 11 березня 2020

Дімаш, яким опікується Ігор Крутой, збирається з гастролями до України у березні настпуного року

Молодий казахський виконавець Дімаш Кудайбергенов, яким опікується російський продюсер Ігор Крутой, збирається з гастролями до України.

Афішами майбутніх концертів Дімаша вже рясніють вулиці української столиці.

.jpg_195

Дімаш планує виступити у столичному Палаці Спорту 11 березня 2020.

У російських ЗМІ вже неодноразово з'являлася інформація про те, що казахський виконавець незабаром може увійти до родини композитора Ігоря Крутого. Зокрема, на фото у соцмережах виконавець часто позує з дочкою Крутого Вікторією, яка нещодавно розлучилася з чоловіком.

screenshot_1_26

І це не все, що пов'язує Дімаша з Крутим. Композитор допоміг артисту виступити у 2018 році на сцені московського Кремлівського палацу зі своєю піснею «Кохання втомлених лебедів». У листопаді цього ж року для Дімаша були організовані гастролі Росію.  

Російські пропагандистські канали активно розкручують ДімашаРосійські пропагандистські канали активно розкручують Дімаша

А в березні 2019 року Кудайбергенов дав ще два сольних концерти у Москві знову ж в Кремлівському палаці. Виступ відбувся за підтримки продюсерського центру Ігоря Крутого. Публіці казахський виконавець представив програму «D-Dynasty» ( «Династія Д»). Новинкою в репертуарі вокаліста став черговий хіт Лари Фабіан «Мадемуазель Хайд» на музику Ігоря Крутого.

З артистом уже навіть встиг попрацювати український режисер Алан Бадоєв. Він зняв кліп до композиції казахського виконавця «Кохання втомлених лебедів». Зйомки проходили в Україні та Іспанії. Постановник використовував для відео ідею існування однокрила ангелів, які здатні підніматися вгору тільки по двоє.

Дімаш не перший російський проект, який хоче заробляти в Україні. Група «Воровайки», в репертуарах якої є пісні «Хохли», «Хоп мусорок», «Шмон» планувала приїхати до України в лютому 2020 року. Після появи цієї інформації у соцмережах піднялася величезна хвиля обурення і російська шансон - група перестала продавати квитки на свої українські концерти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: