У Києві пройде вистава без акторів «Рентген»

У Києві пройде вистава без акторів «Рентген»
Все, що відбудеться на виставі, залишиться там. Це перша вистава «Дикого театру театр», де фото і відеозйомка буде заборона

«Рентген» - мобільна імерсійна вистава, яка щоразу проходить на новій локації, адресу учасники отримують за добу до показу

12 і 13 липня «Дикий театр» презентує імерсійну виставу «Рентген», яка пройде не у театрі, і в якій не буде ні акторів, ні режисера. Головний герой вистави - електронний голос, за вказівками якого мають слідкувати глядачі, щоб успішно дійти до фіналу.

Суть нового проекту - розкрити потенціали глядачів, дати їм можливість стати в театрі - головними.  

«У нас прекрасні глядачі, і я давно мріяла про проект, де ми зможемо з ними зустрітись в більш близький атмосфері, розкрити їхні бажання, страхи, дати можливість стати головними героями дії», - коментує продюсерка Ярослава Кравченко.

«Рентген» - це мобільна імерсійна вистава, яка щоразу проходить на новій локації, адресу учасники отримують за добу до показу.  Також глядачі будуть підписувати з театром угоду про нерозголошення. Все, що відбудеться на виставі, залишиться там. Це перша вистава «Дикого театру театр», де фото і відеозйомка буде заборона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: