Хмельницький посилює карантин: що заборонено

Хмельницький посилює карантин: що заборонено
У Хмельницькому заборонили роботу ресторанів і кафе з 22-ї до 7 години 
Фото з відкритих джерел

У Хмельницькому середня школа переходить на дистанційну форму навчання

У Хмельницькому вводяться додаткові посилені заходи карантину. Про це свідчить рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 26 березня, повідомляє «Незалежний громадський портал».

З понеділка, 29 березня, після канікул будуть очно навчатися 1-4 класи. Натомість середня школа переходить на дистанційну форму навчання.

Без змін продовжать роботу дитячі садочки міста.

Крім цього, з 29 березня у місті буде заборонено:

  • приймання відвідувачів у закладах розважальної діяльності, в тому числі розташованих в торговельно-розважальних центрах;
  • робота після 22-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;
  • робота гуртків у закладах всіх форм власності, за виключенням організації роботи гуртків в дистанційному режимі.

Окремо комісія рекомендувала керівникам закладів вищої освіти організувати навчання з використанням дистанційної форми навчання.

Нагадаємо, наразі в «червоній» зоні 10 регіонів (м. Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька області). На порозі «червоної» зони Рівненщина.

Хмельницька область залишається в «помаранчевій» зоні. Але в області критично високий показник госпіталізацій із підозрою чи підтвердженим Covid-19. Наразі рівень госпіталізацій перевищив показник у 100 пацієнтів на 100 тис. населення при максимально допустимій нормі 60 на 100 тис. населення.

23 березня міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що загального локдауну в Україні через стрімке поширення коронавірусу найближчим часом не буде. Обмеження вводитимуться лише у регіонах, де є спалах Covid-19.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: