На Сумщині зафіксували ще три випадки коронавірусу

На Сумщині зафіксували ще три випадки коронавірусу

У Сумській області виявили ще трьох хворих на коронавірус

Стан хворих стабільний

У понеділок, 30 березня, у Сумській області лабораторно підтверджено ще три випадки захворювання коронавірусом.

Про це повідомляє обласний штаб для боротьби з корона вірусом у Телеграмі.

 «Всі троє інфікованих - жінки у віці 59, 61 і 63 роки з села Козацьке Конотопського району. Вони перебувають у лікарні, їм надають необхідну медичну допомогу», - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що станом на 30 березня у Сумській області підтверджено 9 випадків захворювань на COVID-19: 6 у Конотопському районі, один з яких летальний, 2 - у місті Суми, 1 – у місті Охтирка.

Стан усіх хворих стабільний.

У лікарні перебувають п’ятеро  хворих, три особи на самоізоляції. З усіх зареєстрованих хворих три особи повернулися з-за кордону (2 - Суми, 1 - Охтирка).

Виявлено 121 контактну особу, наразі усі вони на самоізоляції та перебувають під медичним наглядом, а також під контролем працівників Національної поліції України.

Всього у Сумському обласному лабораторному центрі з початку пандемії було зареєстровано 50 підозр. Зараз опрацьовується 14. Решта підозр зняті.

Нагадаємо, станом на 10:00 30 березня в Україні зафіксовано 480 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.За даними МОЗ, з них 11 летальних, шестеро пацієнтів одужало.За добу було зафіксовано 62 нових випадки.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: