Київщина отримала другу партію китайських засобів захисту для медиків (фото)

Київщина отримала другу партію китайських засобів захисту для медиків (фото)

Засоби захисту передаються у міські та районні інфекційні відділення закладів охорони здоров’я

У понеділок, 30 березня, Київська область отримала другу партію засобів індивідуального захисту для медиків. У Міжнародному аеропорту «Бориспіль» приземлився вантажний літак, який доправив з китайського міста Сямень чергову партію медичних засобів, необхідних для боротьби з поширенням коронавірусу.

Друга партія допомоги, що область отримала від Китаю, складалася з 5220 медичних респіраторів, 5140 медичних масок різного ступеня захисту, 1400 медичних костюмів біозахисту.

Першого разу Київщина отримала 3360 масок високого захисту, 5900 експрес-тестів для виявлення коронавірусу, 350 одноразових комбінезонів біозахисту.

«Всі комбінезони та маски передаємо медицині на місця: у міські та районні інфекційні відділення закладів охорони здоров’я. Це вже друга партія допомоги з Китаю. Очікуємо на додаткові поставки. Триває наша спільна протидія коронавірусу на Київщині. Продовжуйте, будь ласка, залишатися вдома та не виходьте на вулицю. Будьте здорові», – звернувся до мешканців Київщини тимчасово виконуючий обов‘язки голови Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Він також зазначив, що найближчим часом Київщина очікує на надходження партії ПЛР-тестів, які доправляються в Україну окремим рейсом.

Нагадаємо, станом на ранок 30 березня, у Київській області офіційно підтверджено 49 випадків захворювання на коронавірус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: