Атака на російські аеропорти: Розвідка повідомила, що випробувала нові дрони

Атака на російські аеропорти: Розвідка повідомила, що випробувала нові дрони
Російські ЗМІ та посадовці повідомляли про атаку безпілотників
фото ілюстративне

Дрони атакували обʼєкти на території Брянської та Калузької областей

Сьогодні вночі кілька регіонів Росії, зокрема й околиці Москви, були атаковані невідомими безпілотниками. Це було тестування нових засобів українською розвідкою. Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на джерела в спецслужбах. 

Дрони атакували обʼєкти на території Брянської та Калузької областей і були, зокрема, помічені під Москвою. За даними джерел видання, цю операцію провело Головне управління розвідки Міноборони України.

«Це було тестування нових засобів», – повідомило джерело видання.

Сьогодні вдень російські ЗМІ та посадовці повідомляли про атаку безпілотників. Зокрема, мер Москви Сергій Собянін заявляв про збиття одного безпілотника літакового типу на підльоті до столиці РФ. За його словами, безпілотник близько 12:45 за місцевим часом був збитий в Одінцовському міському окрузі.

Ще три безпілотники, як стверджують росіяни, були збиті у Брянській області, а один – упав на території Калузької. В усіх випадках росіяни запевняли, що руйнувань та постраждалих немає.

Нагадаємо, сьогодні зранку в російських аеропортах «Внуково», «Домодєдово» та «Жуковський» був оголошений план «Килим», а також повідомляли про роботу ППО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: