Британська розвідка повідомила про нову дилему окупантів

Британська розвідка повідомила про нову дилему окупантів
фото з відкритих джерел

У російські загарбників серйозна нестача особового складу

У Російських загарбників виникла проблема нестачі особового складу. Окрім того, їм доводиться визначатися: перекидати резерви на Донбас або захищатися біля Херсона. Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії в Twitter.

Як наголошується в повідомленні, Росія продовжує використовувати для свого наступу на Донбасі номінально шість окремих армій. У повному складі, перед вторгненням, ці формування були створені приблизно на 150 тисяч особового складу.

За даними британкою розвідки, в останні тижні Росія часто діяла групами розміром з роту чисельністю близько 100 осіб при проведенні наступальних операцій в будь-якому одному секторі за раз.

«Росія з усіх сил намагалася підтримувати ефективну наступальну бойову міць з самого початку вторгнення, і ця проблема, ймовірно, стає все більш гострою. Крім серйозної нестачі особового складу, російські планувальники стикаються з дилемою: перекидати резерви на Донбас або захищатися від українських контратак на південно-західному Херсонському напрямку», – йдеться у зведенні.

Заявлена найближча політична мета Росії – захопити всю Донецьку область. «У той час як Росія все ще може продовжувати територіальні завоювання, їх оперативний темп і швидкість просування, ймовірно, будуть дуже повільними без значної оперативної паузи для реорганізації та переоснащення», – вважають в Міноборони Британії.

Нагадаємо, за повідомленням Генштабу, російське командування кидає військовослужбовців несловянських національностей у найризикованіші атаки, через це серед них росте невдоволення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: