Доба на Донбасі: 17 ворожих обстрілів, одного військового поранено

Доба на Донбасі: 17 ворожих обстрілів, одного військового поранено
Українські військовослужбовці

Найактивніше ворог застосовував зброю на донецькому та маріупольському напрямках

Упродовж минулої доби, 20 жовтня, російські окупанти на Донбасі 17 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї та гранатометів різних систем.

В одному з випадків, в районі Гнутового, противник застосував протитанкову керовану ракету.

Про це йдеться у ранковому звіті прес-центру операції Об’єднаних сил.

«Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Верхньоторецьке, Авдіївка, Піски, Опитне, Шуми, Мар’їнка, Тарамчук, Новомихайлівка, Красногорівка, Гнутове, Лебединське та Широкине», - зазначається у повідомленні.

Також увечері з непідконтрольної території поблизу КПВВ «Майорськ», було здійснено постріли зі стрілецької зброї. В результаті цього пошкоджено повітряний балон надувного модуля. В наметі у цей час знаходились цивільні громадяни,  постраждалих немає.

«Та, на жаль, в ході незаконних ворожих дій по всій лінії зіткнення сторін, отримав поранення один військовослужбовець Об'єднаних сил», - додають у прес-центрі.

Найактивніше ворог застосовував зброю на донецькому та маріупольському напрямках.

«Тут наші військові, заради збереження свого здоров’я та життя, змушені були адекватно відповідати на вогонь противника. За даними розвідки, протягом доби одного з окупантів знищено та ще чотирьох – поранено», - йдеться у звіті.

За поточну добу, станом на 7 ранку, противник здійснив обстріл українських позицій у районі Попасної. Втрат серед воїнів Об’єднаних силне допущено.

Нагадаємо, бойовики не вживають заходів щодо евакуації тіл двох мешканців Золотого-4, які загинули 18 жовтня внаслідок підриву на вибуховому пристрої.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: