Канада розширила місію поліцейських інструкторів в Україні

Канада розширила місію поліцейських інструкторів в Україні

Українські та канадські силовики

Місія поліцейських в Україні зросте більш ніж удвічі - з 20 до 45 осіб

Канада більш ніж удвічі збільшила кількість поліцейських інструкторів та подовжила термін їх перебування в Україні.

Про це заявили у Королівській кінній поліції Канади.

«Королівська канадська кінна поліція рада розширити та подовжити місію в Україні. Відповідно до рішення уряду Канади, місія поліцейських в Україні зросте більш ніж удвічі - з 20 до 45 осіб. Це відрядження також триватиме два додаткові роки, до 2021-го», - заявили у штаб-квартирі кінної поліції в Оттаві.

У відомстві уточнили, що канадські поліцейські в Україні служать у двосторонній місії з Національною поліцією та у Консультативній місії ЄС з реформування цивільного сектора безпеки.

«Канадські поліцейські підтримують реформи в Україні. Вони проводять тренування та надають стратегічні поради з метою посилення можливостей та ефективності Національної поліції України у таких аспектах як безпека, кримінальні розслідування, запобігання й реагування на гендерне насильство. Канадський внесок допомагає забезпечити стійкість реформ та збудувати в Україні прозору й підзвітну правоохоронну службу», - зазначили у канадській поліції.

Нагадаємо, окрім поліцейської місії, близько 200 канадських інструкторів проводять заняття з українськими військовими та представниками силових відомств. За чотири роки через канадське навчання пройшло більше 10 тис. українських воїнів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: