На Харківщині виявили ворожу вербувальницю та мера-самозванця

На Харківщині виявили ворожу вербувальницю та мера-самозванця
У Харківській області виявили ще двох колаборантів
фото: Харківська обласна прокуратура

При процесуальному керівництві Харківської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру жінці за фактом державної зради, чоловіка

У Харківській області прокуратура повідомила про підозру у держзраді двом місцевим жителям. Вони допомагали окупаційним військам РФ закріпитися на захопленій території. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

«При процесуальному керівництві Харківської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру жінці за фактом державної зради, чоловіка – за фактом державної зради та колабораційної діяльності«, - розповіли у прокуратурі.

За даними слідства, жінка-староcта Козачолопанського старостинського округу Дергачівської територіальної громади перейшла на бік ворога. Вона проводить роботу з налагодження постачання так званої «гуманітарної допомоги« з РФ і висвітлює це у російських ЗМІ. Крім того, жінка вербує місцевих жителів, які можуть працювати на користь агресора.

При цьому ще один житель смт Козача Лопань добровільно обійняв посаду «т.в.о. голови тимчасової адміністрації«. Він сприяє перепідключенню об'єктів комунального призначення зазначеного смт до комунікаційних ліній РФ і передає в управління агресора господарські підприємства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: