На Херсонщині на полігоні підірвався військовий

На Херсонщині на полігоні підірвався військовий
37-річного чоловіка госпіталізовано з проникальними осколковими пораненнями черевної порожнини

Потерпілий перебуває в лікарні, у нього поранення черевної порожнини та пошкодження руки

У Херсонській області на полігоні стався вибух, внаслідок якого постраждав військовослужбовець-контрактник. Інформацію про це підтвердила начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції Херсонщини Ірина Атаманенко в ефірі телеканалу «112 Україна».

За її словами, потерпілий перебуває в лікарні. На місці працювала слідчо-оперативна група і вибухотехніки.

«Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 128 КК України. Це необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Все буде встановлено під час досудового розслідування», - сказав вона.

Місцеве видання «Новий день» пише, що 37-річного чоловіка госпіталізовано з проникальними осколковими пораненнями черевної порожнини та травматичним пошкодженням руки з ампутацією двох пальців.

«Товариші по службі пораненого розповіли медикам невиразну історію – нібито той вирішив спалити сміття, і в його купі вибухнула якась ємність. Однак ні підтвердити, ні спростувати цю версію поки не можна», - пише видання.

Нагадаємо, 6 липня у результаті розриву міномета під час бригадних тактичних навчань на Рівненському полігоні загинули троє військовослужбовців, ще дев'ять отримали поранення різних ступенів тяжкості. Військова прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху на Рівненському полігоні.

Крім того, військова прокуратура встановлює обставини травмувань військовослужбовців внаслідок розриву міномета «Молот» на території Донецької області, який стався 23 вересня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: