Негода в Україні: більше 60 населених пунктів сидять без світла

Негода в Україні: більше 60 населених пунктів сидять без світла

Відключення електропостачання сталося через спрацювання автоматичної системи захисту

В Україні внаслідок несприятливих погодних умов сталося відключення від електропостачання 63 населених пунктів у 8 областях. Про це інформує Державна служба з надзвичайних ситуацій.

За її даними, відключені населені пункти у Миколаївській області – 14, Запорізькій – 10, Кіровоградській – 10, Одеській – 9, Черкаській – 7, Донецькій – 6, Дніпропетровській – 4 та Чернігівській – 3.

Рух автомобільного транспорту на автодорогах забезпечено. Проте тимчасово обмежено в’їзд великогабаритних транспортних засобів у м. Київ.

Для розчистки доріг тимчасово обмежено рух великогабаритного транспорту в Київській області на під’їздах до м. Київ (М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, М-03 Київ- Харків-Довжанський, М-05 Київ-Одеса, М-06 Київ-Чоп, М-07 Київ-Ковель-Ягодин) та для всіх видів транспорту у Миколаївській області (Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв).

Аеропорти та морські торговельні порти працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, у суботу, 3 березня, внаслідок впливу активного циклону у Києві складні погодні умови: вночі та вранці сильний сніг, пориви вітру 15-18 м/с, хуртовина, на дорогах ожеледиця. Очікується риріст снігового покриву 10-17 см.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: