Повернення Саакашвілі в Одесу зібрало нечисельний мітинг, на якому побили інваліда

Повернення Саакашвілі в Одесу зібрало нечисельний мітинг, на якому побили інваліда

Соратники Саакашвілі і його охорона напали на громадського діяча - ЗМІ

Повернення колишнього голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі в Одесу зібрало нечисленний мітинг, на якому побили інваліда, повідомляє «Апостроф».

Зустріч Саакашвілі з одеситами проходила на Приморському бульварі, куди, за даними Національної поліції, послухати екс-президента Грузії прийшло близько 150 осіб.

Серед нечисленних прихильників, пише видання, представники радикальних патріотичних організацій, міський актив партій «Демальянс» та ВО «Свобода».

Під час зустрічі, повідомляє видання, соратники Саакашвілі і його охорона напали на громадського діяча, інваліда по зору Святослава Огренчука, йому завдали кілька ударів по голові

«Людина без громадянства України, без підтримки населення, приїжджає в нашу країну і диктує, як треба жити її громадянам. Я - інвалід по зору і, на жаль, не можу упізнати нападників. Але мене били по голові і потилиці. Я звернувся в правоохоронні органи і, сподіваюся, що бандитів з якими Саакашвілі приїхав в Одесу притягнуть до кримінальної відповідальності», - прокоментував подію громадський діяч Святослав Огренчук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: