Рятувальники знайшли туристів, які загубились у Карпатах. Один з них загинув

Рятувальники знайшли туристів, які загубились у Карпатах. Один з них загинув
Не зважаючи на складні погодні умови до місця виклику негайно виїхали рятувальники

У Львівській області рятувальники відшукали двох загублених туристів, один з них загинув. Про це інформує регіональне управління ДСНС у Львівській області.

За даними рятувальників, повідомлення про зникнення туристів надійшло до них 19 січня о 23:37. Двоє туристів заблукали поблизу с. Коростів Сколівського району на горі Парашка.

«Не зважаючи на темну пору доби та складні погодні умови до місця виклику негайно виїхали рятувальники славської пошуково-рятувальної групи. О 03:10 рятувальниками загублених знайдено у підніжжя гори Парашка. Один з туристів (чоловік 1987 року народження) загинув. Другий (1996 року народження) з обмороженням двох стоп доставлений у Сколівську центральну районну лікарню», - йдеться у повідомленні.

До пошукових робіт залучили 10 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Нагадаємо, 6 січня у горах Міжгірського району на Закарпатті заблукав киянин 1984 року народження. 

10 січня зниклий турист із Києва зміг вийти на зв’язок і повідомити, де приблизно знаходиться. Для його пошуків залучили майже 40 рятувальників, а також волонтерів, лісівників, поліцейських та службових собак, а працівники ДСНС у Закарпатській області залучили на пошук гвинтокрил МІ-8.

Туриста госпіталізували в реанімацію з обмороженням.

Врятований турист - це Ігор Грищенко, досвідчений гірськолижник, киянин, 1984 року народження. У Києві чоловік працював професійним тренером. Він є президентом української молодіжної асоціації екстремальних видів спорту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: