СБУ викрила двох українок, які зливали бойовикам «ЛНР» дані про позиції ЗСУ

СБУ викрила двох українок, які зливали бойовикам «ЛНР» дані про позиції ЗСУ
Шпигунки діяли на території Луганщини 

Наразі обом громадянкам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень

Контррозвідники СБУ припинили протиправну діяльність двох українок, які забезпечували терористичні угруповання «ЛНР» розвідувальними даними про підрозділи, задіяні в операції Об’єднаних сил.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

«Встановлено і у ході досудового розслідування отримано докази, що мешканка підконтрольної українській владі території Луганщини збирала інформацію про сили та засоби українських силових структур і Збройних сил, які здійснюють відсіч збройній агресії проти нашої країни. Отримані дані вона передавала іншій громадянці України – бойовику так званої 4 ОМСБр 2 АК «НМ» терористичної організації «ЛНР», - йдеться у повідомленні.

Наразі обом громадянкам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Матеріали справи передано до суду.

Напередодні стало відомо, що Служба безпеки України проводить обшуки на державних вугільних шахтах, керівництво яких звинувачується в розкраданні півмільярда гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: