СБУ виявила на Луганщині схрон зі снарядами і гранатометами

СБУ виявила на Луганщині схрон зі снарядами і гранатометами
У схованці було два гранатомети РПГ-22, 66 артилерійських снарядів, 8 протипіхотних гранат різних модифікацій, протитанкову міну ТМ-62 (вага тротилу - 7,5 кілограма) і більше 7 000 набоїв різного калібру

Арсенал був розміщений у підземному сховищі неподалік житлових будинків в селі Колядівка Новоайдарського району

Співробітники Служби безпеки України виявили в Луганській області схрон з великою кількістю боєприпасів. Про це повідомляється на сайті спецслужби у вівторок, 1 вересня.

«Арсенал був розміщений у підземному сховищі неподалік житлових будинків в селі Колядівка Новоайдарського району. Оперативники спецслужби вилучили зі схованки два гранатомети РПГ-22, 66 артилерійських снарядів, 8 протипіхотних гранат різних модифікацій, протитанкову міну ТМ-62 (вага тротилу - 7,5 кілограма) і більше 7 000 набоїв різного калібру», - йдеться в повідомленні.

 У СБУ інформують, що наразі перевіряється інформація про причетність сепаратистів до облаштування схрону. Розпочато кримінальне провадження за статтею про незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами (ч.1 ст.263 КК України).

2_53

До слова, напередодні під Харковом знайшли велику схованку боєприпасів. В одному з гаражів міста Люботин виявили кілограми тротилу, сотні гранат і пострілів до гранатометів, пускові ракетні двигуни і десятки тисяч патронів.

Раніше правоохоронці провели обшук у будинку чинного сепаратиста «ЛНР» і вилучили у нього боєприпаси.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: