Стихійне лихо на Сумщині: вночі вода піднялась майже на метр

Стихійне лихо на Сумщині: вночі вода піднялась майже на метр

Працівники поліції на плавзасобах, разом з рятувальниками, патрулюють вулиці

У Сумській області весняна повінь підтопила  частину міста  Охтирка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Перші повідомлення про повінь стали надходити до чергової частини охтирської поліції  відразу після першої години ночі. За словами  людей, вода піднялась майже на метр, були підтоплені будинки та господарські приміщення.

«Ми підняли весь особовий склад нашого підрозділу, -  коментує ситуацію начальник Охтирського відділення поліції Руслан Кладько. – Головним нашим завданням було не допустити  в таких складних умовах  смерті чи травматизму людей, забезпечити безпечний рух на автодорогах та громадський порядок,  при цьому виключивши будь-яку можливість  мародерства чи крадіжок».

Працівники поліції на плавзасобах, разом з рятувальниками,  патрулюють вулиці,  збирають з підтоплених осель  людей, хто не зміг самостійно покинути район лиха. Потерпілих приймає міська лікарня, також їх доправляють до місцевого готелю та  будівлі міськвиконкому. На місці події, крім поліції, працюють  бригади МНС, «швидкої допомоги» та міськвиконкому. Рятувальні роботи тривають.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: