Травневі свята в ізоляторі. Окупаційна влада вирішила налякати усіх, хто зібрався до Криму

Травневі свята в ізоляторі. Окупаційна влада вирішила налякати усіх, хто зібрався до Криму

Росіян, які приїжджатимуть в окупований Крим на відпочинок, відправлять на обсервацію

Аксьонов закликав російських туристів утриматися від поїздок в Крим через пандемію коронавірусу

Всіх росіян, які будуть приїжджати в окупований Крим з метою відпочинку, почнуть відправляти в обсерватор на два тижні.

Про введення обмежувальних заходів на засіданні штабу з протидії коронавірусної інфекції заявив так званий глава окупованого Криму Сергій Аксьонов, – повідомляють російські ЗМІ

Уточнюють,  що нові правила ізоляції стосуються приїжджих, які не мають кримської прописки або власної нерухомості, де вони могли б залишатися під час відпочинку.

Аксьонов назвав ці заходи винятковими, але зазначив, що вони будуть прийняті для того, щоб обмежити потік туристів до Криму на травневі свята.

Раніше в квітні секретар місцевої Спілки туроператорів Олена Бондарева заявила, що зростання туристичного потоку в Крим на тлі пандемії коронавірусу ставить регіон під загрозу, оскільки охочі «пересидіти» спалах захворювання на курорті самі можуть бути переносниками вірусу.

Крім того, 20 квітня Сергій Аксьонов закликав російських туристів утриматися від поїздок на півострів через пандемію коронавірусу.  Він уточнив, що заклик стосується не тільки тих, хто вирушає у відрядження, а й туристів.

Згідно з останніми даними, в Криму зафіксовано 89 підтверджених випадків інфікування коронавірусів, 29 осіб вилікувалися. До 30 квітня в республіці діє режим підвищеної готовності, який передбачає припинення діяльності багатьох підприємств і організацій, а також самоізоляцію для всіх жителів.

Нагадаємо, загальна кількість випадків коронавірусу в Росії 99 399 (за останню добу виявлено 5 841 випадок), вилікувалися 10 286 (за останню добу- 1830) померли загалом 972 людини, 29 квітня померли 108 людей.

Нагадаємо, станом на 29 квітня в Україні підтверджено 456 нових випадків зараження коронавірусом. Із них 133 медпрацівники та 33 дитини. Від Covid-19 минулої доби померло 11 людей, одужало – 111. Загалом коронавірусом на сьогодні інфіковано 9866 людей в Україні. Із них – 672 дитини, 1976 медпрацівників. На даний момент з початку хвороби одужало 1103 осіб, летальних випадків – 250.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: