Вибух на полігоні у Кривому Розі: нацгвардійці підірвались на невідомому боєприпасі

Вибух на полігоні у Кривому Розі: нацгвардійці підірвались на невідомому боєприпасі

Троє бійцій Нацгвардії були поранені внаслідок вибуху на полігоні у Кривому розі

Троє військовослужбовців Національної гвардії України зазнали поранень внаслідок вибуху під час бойової підготовки на полігоні у місті Кривий Ріг. Про це повідомляє Оперативне командування «Схід» Збройних Сил України на сторінці у соцмережі Facebook.

«5 квітня під час заходів із бойової підготовки підрозділів Національної гвардії України з використанням полігону 17 ОТБр (м. Кривий Ріг) внаслідок вибуху невстановленого предмета постраждали троє військовослужбовців Національної гвардії України», – йдеться у повідомленні.

Постраждалих військових шпиталізували, один військовик у тяжкому стані.

Пізніше, прес-служба МВС України на сторінці у соцмережі Facebook, повідомила, що військові підірвалися на невідомому боєприпасі на полігоні 17-ї окремої танкової бригади у Кривому Розі, під час встановлення мішені для стрільби.

«За попередньою інформацією, військові Нацгвардії йшли встановлювати мішені для стрільби зі снайперської зброї та на шляху слідування підірвались на невідомому боєприпасі. Варто зазначити, що на момент події проходила підготовка до стрільб, і військовослужбовці, залучені до стрільб, боєприпаси ще не отримували», – повідомили в прес-службі.

Крім того, спікер Нацгвардії України Вадим Голуб у коментарі телеканалу «112 Україна» розповів, що сьогоднішній вибух будуть розслідувати.

«Ми проводимо власне розслідування. Крім того, повідомили Військову прокуратуру, вони теж відкриють кримінальну справу і будуть проводити розслідування», - заявив він.

За його словами, говорити про причини вибуху ще зарано.

«Не можу говорити про якісь припущення, але мова, скоріше за все, йде про якийсь боєприпас, який знаходився там по якійсь причині. Зараз іде розслідування, тому робити якісь висновки зарано», - уточнив Голуб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на полігоні 17-ї танкової бригади на гранатах підірвалися троє військовослужбовців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: