У Луцьку п'яний водій збив єпископа на тротуарі

У Луцьку п'яний водій збив єпископа на тротуарі
Як встановила поліція, за кермом авто був 23-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння. У нього в крові виявили 1,21 проміле
фото: vl.npu.gov.ua

Водія затримали, а його авто відправили на штрафмайданчик

У неділю ввечері, 14 листопада, у Луцьку 23-річний водій Mazda 6 виїхав на тротуар та збив єпископа. Внаслідок отриманих травм священнослужитель помер у лікарні. Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Трагедія сталася у центральній частині міста – на проспекті Василя Мойсея. Молодик на автомобілі Mazda 6 не впорався з керуванням і вилетів на тротуар.

За даними видання galinfo, машина збила 60-річного єпископа Волинської та Галицької Української Незалежної Апостольської Православної Церкви, засновника та постійного ведучого Біблійної школи духовного вдосконалення Олега Ведмеденка. Його госпіталізували до лікарні, проте чоловіка врятувати не вдалося.

Загиблий єпископ Олег Ведмеденко, фото: volynnewsЗагиблий єпископ Олег Ведмеденко, фото: volynnews

Як встановила поліція, за кермом авто був 23-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння. У нього в крові виявили 1,21 проміле. Водія затримали, а його авто відправили на штрафмайданчик.

Автівка, яка збила священника, фото: vl.npu.gov.uaАвтівка, яка збила священника, фото: vl.npu.gov.ua

За фактом аварії слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння) Кримінального кодексу України. За це винуватцеві загрожує тюремний термін від п’яти до 10 років.

До слова, на трасі Київ–Одеса Mercedes влетів під вантажівку (відео).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: