У Львові літак викотився за межі злітної смуги

У Львові літак викотився за межі злітної смуги
Фото: Ігор Зінкевич/Facebook

На борту літака було 157 пасажирів, ніхто не постраждав

У Міжнародному аеропорту «Львів» через складні погодні умови під час розвороту в торці смуги за межі злітно-посадкової смуги викотився літак, який прямував у Київ.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці аеропорту у Facebook.

«Сьогодні близько 7.00 у зв’язку зі складними погодними умовами (переохолоджений дощ) під час розвороту в торці смуги за межі злітно-посадкової смуги викотився літак авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», який прямував на виконання рейсу у Київ (рейс PS034). Пасажири і багаж евакуйовано, постраждалих немає», – йдеться у повідомленні.

Як додали у «Міжнародних авіалініях України», на борту літака було 157 пасажирів, ніхто не постраждав.

Пасажири були оперативно відправлені до терміналу, де їм надали харчування та запропонували альтернативні варіанти вильоту», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що співробітники авіакомпанії надають допомогу пасажирам в безкоштовному переоформленні квитків на інші найближчі дати та рейси або повне повернення коштів за квитки за місцем їх придбання.

Трансферним пасажирам запропонують переоформлення квитків на найближчу дату, а також трансфер, розміщення в готелі та харчування, уточнюється у повідомленні.

«В даний момент виконання рейсу заплановано на 17-00 за місцевим часом. У разі змін всі пасажири будуть проінформовані», – зазначили у «Міжнародних авіалініях України».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: