У Мелітополі окупанти захопили будівлю СБУ, військове містечко та аеродром

У Мелітополі окупанти захопили будівлю СБУ, військове містечко та аеродром
Російські окупанти захопили усі адміністративні будівлі Мелітополя
фото: скріншот відео з камер спостереження

На території летовища ворог розмістив одну з найбільших своїх баз

У тимчасово окупованому Мелітополі російські військові зайняли будівлі Служби безпеки України, міської ради та місцевих адміністрацій, піднявши над ними триколори. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Крім того, загарбники захопили військове містечко та аеродром. На території летовища ворог розмістив одну з найбільших своїх баз.

Нагадаємо, також росіяни почали примусову мобілізацію чоловіків у підконтрольній частині Маріуполя. Мер міста Іван Федоров повідомив, що на блокпостах біля Мелітополя вороги пропонують українським чоловікам долучитися до лав армії Росії. Щойно вони відмовляються – їх відпускають. Але Іван Федоров додав, що чітко розуміє, що наступного разу їх можуть просто силоміць забирати.

Раніше окупанти вкрали гуманітарний вантаж для Мелітополя разом із транспортом.

Вороги вивозять із Мелітополя всю робочу сільгосптехніку - в напрямку тимчасово окупованого Криму.

Російські військові незаконно заволоділи новими флагманськими комбайнами S770 та S760, трактором M6195 та сівалкою Vaderstad Tempo, які належали одному з дилерів сільгосптехніки регіону та до окупації Мелітополя залишалися на виставковому майданчику міста. Загальна вартість викраденої сільгосптехніки складає 1 млн євро. Позиційні системи, які встановлені на обладнані, підтверджують перебування техніки на території Чечні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: