У мережі оприлюднили моторошні фото спалених на Житомирщині селищ

У мережі оприлюднили моторошні фото спалених на Житомирщині селищ

Однією з причин лісових пожеж є діяльність людей, які після прибирання на цвинтарі села Першотравневе підпалили сміття

Фото: ТСН.ua

Село Личмани вигоріло вщент і тепер там радше все нагадує кадри з фільму жахів

У Житомирської області станом на 18 квітня полум’я від пожеж знищило щонайменше 4 тис. га лісу. Вогонь також зруйнував понад 80 будинків місцевих мешканців.

А село Личмани взагалі вигоріло вщент і тепер там радше все нагадує кадри з фільму жахів. Місцеві мешканці поділилися моторошними світлинами згорілого села, передає ТСН.ua.

Так, на опублікованих фото видно, що вогонь не залишив нічого від будинків людей, автівки теж вигоріли. На деяких світлинах видно навіть розкидане кухонне приладдя.

Як відомо, однією з причин лісових пожеж є діяльність людей, які після прибирання на цвинтарі села Першотравневе підпалили сміття. Вогонь перекинувся на дерева, а згодом розповсюдився і на інші сусідні населені пункти. Через поширення вогню місцевих мешканців евакуювали, а рятувальники вже другу добу намагаються приборкати вогонь.

Нагадаємо, що на Житомирщині розпочато кримінальне провадження за фактом пожеж в Овруцькому районі.

Національне космічне агентство України показало супутниковий знімок лісових пожеж в Житомирській області та в Чорнобильській зоні відчуження.

Як повідомлялось, у Житомирській області 16 квітня у результаті загоряння сухої трави вогонь пошкодив вісім будинків селища Новосілка.

Також нагадаємо, що сьогодні вранці у Чорнобильській зоні досі тліє трава. Пожежники гасять кілька осередків.

Нагадаємо, у вівторок вранці, 14 квітня, столицю затягнула димова хмара з Чорнобильської зони. Кияни скаржаться, що відчувають їдкий запах навіть у квартирах із зачиненими вікнами.

У Києві, станом на 09:20 18 квітня, рівень забруднення повітря погіршився. Дихати повітрям у Києві небезпечно для життя.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: