У Волновасі окупанти змушують студентів ремонтувати техніку

У Волновасі окупанти змушують студентів ремонтувати техніку
фото: Генштаб ЗСУ

На території міського училища росіяни облаштували базу з відновлення техніки

Російські загарбники у тимчасово окупованій Волновасі Донецької області примушують студентів лагодити свою пошкоджену техніку. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

«В місті Волноваха Донецької області загарбники облаштували базу відновлення пошкодженої техніки на фондах місцевого професійного технічного училища. Студентів примусово залучають до ремонтних робіт», – йдеться в ранковому зведенні Генштабу.

Нагадаємо, що студентів Приазовського університету у тимчасово окупованому Маріуполі загарбники примусили здати кров для потреб російської армії.

До слова, триває 376-та доба повномасштабного вторгнення Росії в Україну. РФ основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші воїни відбили понад 95 атак противника на зазначених напрямках, зокрема, в районах Білогорівки і Невського Луганської області та Залізнянського, Дубово-Василівки, Оріхово-Василівки, Бахмута та Іванівського на Донеччині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: