Повітряна тривога в Києві та більшості областей тривала майже три години

Повітряна тривога в Києві та більшості областей тривала майже три години
Окупанти знову тероризували Україну дронами та ракетами
фото: glavcom.ua

Росія запускала «Калібри» і дрони

У ніч на 13 липня українськими областями ширилася повітряна тривога. Небезпека охопила майже всі регіони. У столиці тривога тривала з 00:14 до 3:10. Повітряні сили Збройних сил України попереджали про ракетну небезпеку і загрозу атаки дронів.

Загроза удару ракетами «Калібр» фіксувалася для Херсонської, Миколаївської, Кіровоградської, Дніпропетровської та Запорізької областей. На Київщині, окрім ракетної небезпеки, була загроза застосування ворогом ударних безпілотників. У Сумській, Полтавській та Чергнігівській областях тривога оголошувалася через атаку дронів.

Приблизно о 0:40 через пуск «Калібрів» повітряна тривога охопила всі західні області.

Зазначимо, що тривога досі триває на Київщині та в низці центральних областей. Жителям регіонів, де фіксується небезпека, слід перебувати в укриттях та дотримуватися інформаційної тиші.

Оновлено о 3:43

В Україні скасовано повітряну тривогу.

Мапа тривог станом на 3:14 мала такий вигляд:

Повітряна тривога в Києві та більшості областей тривала майже три години фото 1

Нагадаємо, завершився 504-й день широкомасштабної збройної агресії РФ проти України. Протягом минулої доби російські окупанти атакували Україну ударними безпілотниками іранського виробництва типу Shahed. Усього було задіяно 15 дронів-камікадзе. У результаті успішної бойової роботи зенітних ракетних підрозділів, винищувальної авіації, мобільних вогневих груп Повітряних сил та протиповітряної оборони інших складових Сил оборони України знищено 11 ударних БпЛА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: