Повітряна тривога в Києві та низці областей тривала пів години

Повітряна тривога в Києві та низці областей тривала пів години
Окупанти знову тероризують Україну балістичними ракетами
фото: glavcom.ua

Жителім «почервонілих» областей слід перебувати в укриттях

О 1:08 в Україні скасовано повітряну тривогу. Небезпека тривала під години, з 00:38.

Повітряна тривога оголошувалася у Київській області, а також у низці східних, центральних та північних регіонів. Ворог атакував балістикою. Про це повідомляли Повітряні сили Збройних сил України.

«Загроза застосування балістичного озброєння – Сумська, Полтавська, Харківська, Дніпропетровська, Київська, Чернігівська, Черкаська, Донецька області!», – попереджали військові.

Жителям «почервонілих» областей слід було перебувати в укриттях та дотримуватися інформаційної тиші.

Нагадаємо, що за 25 серпня в Україні оголошувалося вже шість масштабних повітряних тривог. Остання з них тривала 20 хвилин і закінчилася о 23:48.

До слова, завершилася 548-а доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України. Протягом учорашнього дня ворог завдав два ракетні та 39 авіаційних ударів, здійснив 72 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. У результаті успішної бойової роботи силами та засобами Повітряних сил сьогодні знищено дві крилаті ракети «Калібр» та ударний БпЛА Shahed-136/131. Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки, школи та інша цивільна інфраструктура.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: