Укрзалізниця «зробила все», щоб не скасовувати поїзди через снігопад

Укрзалізниця «зробила все», щоб не скасовувати поїзди через снігопад

Незважаючи на сильні опади, рух поїздів не припиняється

Укрзалізниця активізувала свої зусилля, щоб рух поїздів не припинився. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

«Незважаючи на значні опади, усі поїзди курсують. Укрзалізниця повністю контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів. Робота з очищення колій, перегонів, стрілочних переводів триває цілодобово - вночі працювало 1492 залізничники, із яких 888 колійників», — йдеться у повідомленні.

Станом на 05:00 19 грудня 2017 року через негоду затримуються 30 пасажирських поїздів. Середній час затримки до 25 хвилин. Лише два поїзди Київ–Івано-Франківськ та Хмельницький–Москва затримуються більше години.  

Також на Львівській залізниці вночі працювала одна снігоочисна колійна машина. Загалом від снігу було очищено 3049 стрілочних переводів та 255 пасажирських платформ.

Впродовж ночі опади у вигляду снігу спостерігалися на території Південно-Західної та Одеської залізниць. Найбільша товщина снігового покриву була у Сянках – 45 см,  Києві – 18 см та Вапнярці – 15 см.

Залізничники нагадують, що майже 2400 пасажирських вагонів з 2900 обладнані електрообігрівом, інші опалюються вугіллям. Перед роботою в зимовий період усі вагони пройшли технічну діагностику. Також перевірені вокзальні будівлі, у тому числі об'єкти житлово-комунального господарства, що забезпечують працездатність вокзалів: котельні, теплові мережі та паропроводи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: