З’явилося відео ліквідації «полтавського терориста»

З’явилося відео ліквідації «полтавського терориста»
Роман Скрипник перед ліквідацією
Скріншот з відео

Зловмисник тримав у заручниках правоохоронця і погрожував підірвати гранату коли йому в голову вистрілив снайпер

Полтавський загарбник Роман Скрипник, якого ліквідували в ніч на суботу, 1 серпня, в селі Опішня Полтавської області був убитий пострілом снайпера, після чого він підірвався на власній гранаті. Про це повідомив у Twitter глава МВС Арсен Аваков.

«Нічні події в Опішні. На жаль, знову неадекватна поведінка «полтавського терориста», який кілька днів переховувався. Внаслідок злагодженої роботи поліцейських – зловмисник був ліквідований снайпером і підірвався на власній гранаті. Спасибі поліції за професійну роботу!», – написав Аваков.

Він також опублікував відео, на якому видно, як загарбник тримає заручника, прикриваючись ним від силовиків, але падає від кулі снайпера, а через кілька секунд на місці вибухає граната. За час між падінням загарбника і вибухом заручник встигає відбігти на безпечну відстань.

Увага! Відео містить кадри насильства 18+

Як повідомлялося, сьогодні вночі поліція заявила про ліквідацію Скрипника. За словами силовиків, капітан поліції виявив злочинця в нежитловому будинку. Скрипник, погрожуючи гранатою, взяв у заручники і цього поліцейського. Однак у останнього була при собі табельна зброя. Спецназ КОРД точним пострілом ліквідував терориста. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: