З початку року до СБУ звернулися одинадцять бойовиків «ЛНР»

З початку року до СБУ звернулися одинадцять бойовиків «ЛНР»

У СБУ зазначають, що всі колишні учасники «ЛНР» скористалися програмою «На тебе чекають вдома»

З початку цього року до Служби безпеки України звернулися 11 колишніх учасників «ЛНР» у рамках програми «На тебе чекають вдома». Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«З початку 2019 року програмою «На тебе чекають вдома» скористалося одинадцять колишніх учасників терористичної організації «ЛНР», п'ятеро з них уже повернулись до мирного життя», - йдеться в повідомленні.

За даними спецслужби, загалом за час існування програми на Луганщині від кримінальної відповідальності було звільнено сорок три особи.

Довідка. Програма поширюється на осіб, які добровільно відмовилися від участі в діяльності терористичних груп та незаконних формувань, не брали участі у вбивствах, тортурах, зґвалтуваннях, нападах на підприємства, установи, організації та інших тяжких злочинах; щиро готові сприяти в розкритті злочинів, вчинених у зв'язку зі створенням або діяльністю такої групи чи формування, та припиненні їх діяльності. Аби скористатися програмою, потрібно звернутися до співробітників СБУ безпосередньо або через родичів, знайомих за допомогою одного із доступних засобів зв’язку.

Нагадаємо, колишній член незаконного збройного формування після п’яти років переховувань здався поліції.

Як повідомлялося, російські бойовики захопили у полон вісьмох українських військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: