Загинув за мову: у Києві зарізали молодого спортсмена

Загинув за мову: у Києві зарізали молодого спортсмена
Хлопець загинув від удару ножем
фото з відкритих джерел

Батько вбитого стверджує, що конфлікт стався через українську мову

У Києві хлопця зарізали через українську мову. Про це повідомив у Facebook його батько.

За словами батька загиблого, на 26-річного Миколу Балабатька у закладі почав нападати п'яний виходець із Луганська, якому не сподобалося, що хлопець говорив українською.

Пізніше той «запросив» молодика на вулицю, щоб вирішити питання силою. Микола не відмовився, бо був чемпіоном із джиу-джитсу і не сумнівався у своїх силах.

На вулиці хлопець отримав удар ножем прямо в серце та помер на місці. Правоохоронці, які прибули на місце, намагалися його реанімувати, але не вийшло.

Сестра загиблого також опублікувала фото з братом у соцмережі:

3c6f5d5225be554891e19254f96e44f1

Молодий чоловік був сином відомого бізнесмена, радника президента з питань рекреації та туризму, власника готелю «Перлина прибою» у Кирилівці Олега Балабатька.

Як повідомлялося, у столичному районі Позняки між двома чоловіками сталася бійка, в результаті якої один із них завдав іншому смертельного ножового поранення.

Чоловіку повідомлено про підозру за статтею про умисне вбивство (ч.1 ст.115 КК), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від семи до 15 років.

Як повідомлялося, столичні поліцейські затримали чоловіка, який під час сімейного конфлікту декілька разів ударив ножем 72-річного батька. Потерпілого лікарі у важкому стані госпіталізували до медичного закладу, наразі він перебуває у реанімації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: