ЗСУ повідомили, хто контролює Соледар

ЗСУ повідомили, хто контролює Соледар
Соледар під контролем ЗСУ
фото ілюстративне

Череватий закликав чекати деталі у зведенні Генштабу

Повідомлення про захоплення Соледару російськими військами не відповідають дійсності. Про це заявив речник Східного угрупування Збройних сил України Сергій Череватий «Суспільному».

«Росіяни кажуть, що Соледар під їхнім контролем, це неправда. Деталі у зведенні Генштабу, чекайте», – зазначив Череватий.

Напередодні приватна військова компанія «Вагнер» заявила про те, що нібито контролює весь Соледар, оприлюднивши фотографію засновника ПВК Євгена Пригожина нібито в соляній шахті міста. Згодом Управління стратегічних комунікацій ЗСУ порівняло оприлюднену вагнерівцями фотографію із соляної шахти зі світлинами соляних шахт Соледара, заявивши, що фото Пригожина не було зроблене в цьому місті.

«Схоже на те, що місце знаходження Пригожина не відповідає дійсності, і він не в Соледарських шахтах. Елемент ІПСО від пригожинських піарщиків, який спрямований на внутрішню аудиторію, щоб хоч якось виправдати шалені втрати серед зеків», – йдеться в повідомленні.

ЗСУ повідомили, хто контролює Соледар фото 1

Нагадаємо, у Соледарі Донецької області ситуація критична, і в ході запеклих боїв та російськими окупантами у місті позиції та будівлі переходять із рук у руки.

Читайте також: Атака росіян на Соледар. Терористи визнали, що їм радіти не варто

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: