ЗСУ приземлили ворожий «Орлан» на Чернігівщині

ЗСУ приземлили ворожий «Орлан» на Чернігівщині
фото ілюстративне

Вартість БПЛА «Орлан» складає близько $100 тис.

Сьогодні, 30 грудня, воїни Збройних сил України збили черговий безпілотний літальний апарат ворога. Це сталося на території Чернігівської області. Про це повідомляє оперативне командування «Північ».

«Повітряними силами на Чернігівщині збитий «Орлан» московитів», – йдеться у повідомленні.

«Орлан-10» – російський багатоцільовий безпілотний авіаційний комплекс, призначений для ведення спостереження за протяжними і локальними об'єктами у важкодоступній місцевості. Виробник – ТОВ «Спеціальний технологічний центр», Санкт-Петербург, Росія. Використовує двигун внутрішнього згоряння як силову установку. У травні 2022 року була представлена ударна модифікація. Вартість такого БПЛА складає близько $100 тис.

Нагадаємо, триває 310-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник намагається наступати на Бахмутському та покращити тактичне положення на Лиманському та Куп’янському напрямках. За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка і Білогорівка Луганської області та Соледар, Іванівське, Кліщіївка, Кам’янка, Авдіївка, Веселе, Водяне, Красногорівка і Мар’їнка на Донеччині. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: