Держкордон, медицина, пошта: оприлюднили порядок денний засідання уряду

Держкордон, медицина, пошта: оприлюднили порядок денний засідання уряду
Також Кабмін планує затвердити перелік компонентів рідкого ракетного палива та інших токсичних хімічних речовин, що підлягають утилізації у 2019-2020 роках, та схвалити Національну стратегію реформування системи юстиції щодо дітей на період до 2023 року

На розгляд урядовців, зокрема, винесено проект розпорядження про зміни до плану заходів щодо інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону у межах Чернігівської, Сумської, Харківської та Луганської областей

Кабінет міністрів сьогодні на засіданні планує внести зміни до плану заходів з інженерно-технічного облаштування Державного кордону. Про це йдеться на Урядовому порталі.

Зокрема, на розгляд урядовців винесено проект розпорядження про внесення змін до плану заходів щодо інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону у межах Чернігівської, Сумської, Харківської та Луганської областей, українсько-молдовського державного кордону, територій, прилеглих до адміністративної межі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим.

Крім того, Кабмін планує затвердити перелік компонентів рідкого ракетного палива та інших токсичних хімічних речовин, що підлягають утилізації у 2019-2020 роках, та схвалити Національну стратегію реформування системи юстиції щодо дітей на період до 2023 року.

Також на засідання уряду винесено ряд питань медичної галузі — щодо реалізації державних гарантій медичного обслуговування населення за програмою медичних гарантій для первинної медичної допомоги на 2019 рік; про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання первинної медичної допомоги населенню; про внесення зміни до переліку лікарських засобів тa медичних виробів, які закуповуються на підставі угод щодо закупівлі із спеціалізованими організаціями за бюджетною програмою 2301400 «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру» тощо.

До того ж урядовці планують внести зміни до Правил надання послуг поштового зв’язку та до Морської доктрини України на період до 2035 року.

Уряд також має розглянути деякі питання щодо погашення у 2018 році заборгованості Київської міської ради перед державою та щодо сталого функціонування системи теплозабезпечення Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: