Геращенко зіпсувала всю інтригу щодо долі Луценка-прокурора

Геращенко зіпсувала всю інтригу щодо долі Луценка-прокурора

Перший віце-спікер прогнозує, що депутатська більшість Ради не дасть голосів за відставку Луценка

Депутатська більшість Верховної Ради не підтримає відставку Юрія Луценко з посади генерального прокурора. Про це заявила перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

«Ми - провладна коаліція - не підтримаємо відставку Юрія Луценка. Тут, я думаю, говорю не тільки свою позицію, а й позицію моїх колег по коаліції», - сказала вона.

Геращенко також заявила, що ніяка тимчасова слідча комісія «не має права, не має механізму, не має інструментарію забирати на себе функції правоохоронних органів».

Як відомо, генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що має намір подати Верховній Раді заяву про свою відставку. Про це він оголосив, доповідаючи на вимогу Верховної Ради щодо результатів розслідування нападів на громадських активістів.

Зазначимо, напередодні ЗМІ повідомили, що організатор замаху на Гандзюк отримав гроші для передачі виконавцям від Ігоря Павловського — помічника народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Миколи Паламарчука.

Раніше сьогодні народні депутати викликали голів правоохоронних відомств для заслуховування інформації ГПУ, МВС та СБУ стосовно розслідування нападів на громадських активістів.

Фракції Верховної Ради узгодили створення тимчасової слідчої комісії з розслідування нападів на громадських активістів.

5 листопада народний депутат від БПП Мустафа Найєм заявив, що парламент намагається створити ТСК у справі замаху на Гандзюк лише «для галочки» і зробити її повністю бездіяльною та ручною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: