Головне завдання Путіна на четвертий термін президентства - ліквідація України, – експерт

Головне завдання Путіна на четвертий термін президентства - ліквідація України, – експерт
Володимир Путін

Путін мріє про знищення України як держави

Для президента РФ Володимира Путіна надзавданням четвертого терміну при владі залишається ліквідація України, як держави. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив прес-секретар екс-президента Леоніда Кучми, гендиректор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко.

«Ліквідація України як держави, її дезінтеграція на дві чи три частини – все це ідея, яка залишається для Москви надзавданням. Я думаю, що для путінського четвертого терміну Україна – це незавершена справа», - підкреслив Мартиненко.

Він також зауважив, що якщо результати виборів в Україні в 2019 році не будуть прийняті політично активною частиною суспільства, то це може бути останнім кроком в реалізації проекту Путіна щодо зруйнування України.

«Наприклад, під гаслом «В Київ прийшла влада Москви і їхні запроданці». Ми ж розуміємо, хто врешті-решт цю ситуацію використає наповну? І може навіть у Львів зброї підкинути», - додав Мартиненко.

Нагадаємо, в 2019 році в Україні мають відбутись і президентські, і парламентські вибори. Вибори президента пройдуть в березні, тоді, як вибори до Верховної Ради відбудуться в наприкінці жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: