МВС посилить контроль на дорогах: до нарядів поліції додадуть гвардійців

МВС посилить контроль на дорогах: до нарядів поліції додадуть гвардійців

Керівництво поліції буде щоденно доповідати заступнику міністра Сергію Яровому

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий доручив Національній поліції до 23 липня затвердити та ввести в дію план невідкладних комплексних заходів з посилення безпеки дорожнього руху та зниження аварійності. Про це повідомляє прес-служба МВС.

«В цьому плані мають бути чіткі та детальні заходи, конкретні виконавці та терміни», - сказав він

Також посадовець анонсував підвищення контролю на автошлях країни.

«Упродовж доби сили патрульної поліції та групи реагування мають взяти під контроль основні автомобільні шляхи державного та міжнародного значення, місця концентрації дорожньо-транспортних пригод та місця з напруженим рухом. Це стосується, в першу чергу, трас у напрямку південних регіонів та країн ЄС. Усі наряди ми посилюємо військовими та автотехнікою Нацгвардії. Керівництво поліції має взяти начальників територіальних органів технічної безпеки «за кадик» та особисто доповідати мені щодня», - сказав він.

Нагадаємо, 20 липня в Україні сталися дві масштабні смертельні ДТП з маршрутками: у Миколаївській області в аварії загинули п’ятеро громадян Білорусі, на Житомирщині внаслідок ДТП загинули 10 людей, ще 10 госпіталізовані.

Також на Хмельниччині у ДТП за участю вантажівки та легкового авто загинула родина з трьох осіб та ще одна дитина травмована.

Поліція Житомирщини затримала власника маршрутки, яка 20 липня зіштовхнулась із великогабаритною вантажівкою, внаслідок чого загинули 10 людей та ще 9 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: