Нардеп Чумак пояснив, чому не об’єднався із партією Саакашвілі

Нардеп Чумак пояснив, чому не об’єднався із партією Саакашвілі
Віктор Чумак

Чумак підкреслив, що опозиція, на відміну від влади, ніколи повністю не об’єднується

Сьогодні на політичному полі України є дуже багато партій, тому їх потрібно об’єднувати, а не роз’єднувати.

Про це зауважив народний депутат України Віктор Чумак у ефірі програми «HARD з Влащенко» на телеканалі ZIK.

Депутат підкреслив, що опозиція, на відміну від влади, ніколи повністю не об’єднується, адже є досить розрізненою і може об’єднуватися сегментовано.

«Наприклад, я можу об’єднатися з «Самопоміччю», з «Громадянською позицією» та «Силою людей», з «Демократичним альянсом» і тому подібне. Але я не можу об’єднатися зі «Свободою», оскільки маю інакше бачення та ідеологічні цінності», – пояснив Чумак.

Також депутат пояснив, чому не зміг об’єднатися із Михайлом Саакашвілі.

«Щодо пана Саакашвілі, то тут було питання щодо роботи в одному напрямку, зокрема, я був проти створення партії. Саме тому я і не створюю свою партію, адже для чого бігати ще з однією булавою? Сьогодні на політичному полі України є дуже багато партій, тому їх потрібно об’єднувати, а не роз’єднувати. І такі політичні сили, як «Громадянська позиція», «Сила людей», «Демократичний альянс» та «Рух нових сил» мають йти на вибори єдиною колоною», – певен Віктор Чумак.

Щодо особистості Михайла Саакашвілі депутат додав, що в нього є чудова політична перспектива. Однак проблема тільки в тому, що влада робить все можливе, щоб вичавити його з країни. Відтак Саакашвілі потрібно захистити своє юридичне право перебувати в Україні. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: