Офіс президента найняв психотерапевта для українців. Стало відоме прізвище

Офіс президента найняв психотерапевта для українців. Стало відоме прізвище
Психотерапевтичні функції, які виконує для українського суспільства Арестович, неоціненні, переконаний Михайло Подоляк
фото: glavcom.uа

«Саме Арестович лікує наше суспільство від традиційних медійних істерик»

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв’ю «Главкому» дав оцінку резонансним заявам свого колеги Олексія Арестовича. Коментуючи теми, на які у суспільстві роками було накладено табу, і даючи можливість українцям виговоритися, Арестович у такий спосіб виконує функції психолога, переконаний Подоляк.

«Саме Арестович публічно проговорює непрості теми, які суспільство воліє роками замовчувати. А будь-яке мовчання – це ж неправильно. Бо якщо ми не можемо говорити про те, що дійсно болить, то хвороби тільки прогресують. Так, Олексій часто йде на свідомі провокації, витягує на себе негатив, а потім спокійно, виважено, тонко працює з цим. Парадоксальну, напевно, річ скажу, але, вважаю, що саме Арестович лікує наше суспільство від традиційних медійних істерик, надаючи йому можливість проговорити непрості речі як в кабінеті психотерапевта», – сказав Подоляк.

Головний медійник Банкової категорично заперечив думку, що Арестович генерує тільки хайп та скандальні заяви.

«Абсолютно не згоден. Олексій, перш за все, вкрай ефективно відпрацьовує тяжкий хліб у Тристоронній контактній групі. До його приходу російські пропагандисти абсолютно домінували в цих тематиках. Олексію ж вдалося нав’язати свій порядок денний і змусити опонентів суттєво нервувати», – підкреслив Подоляк.

Арестовичу дуже непросто брати на себе багато публічного хайпу, особисто конфліктувати з великою машинкою тих же «порохоботів», вважає радник глави Офісу президента.

«Якщо справедливо оцінювати роботу Арестовича в середньостроковій перспективі – то це точно позитивний персонаж», – наголосив Михайло Подоляк.

Нагадаємо, в інтерв’ю ЗМІ у 2017 році Олексій Арестович заявляв, що АТО – це великий курорт для хлопчиків і великий піонертабір. Уривок з цього інтерв'ю, яке оприлюднив екс-міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, спровокував бурхливе обговоренняу суспільстві.

Нещодавно радник із інформ-питань у Тристоронній контактній групі у Мінську і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович запропонував змінити назву України на Русь-Україна.

Пізніше Арестович розкритикував українців, які виступили проти його ідеї про перейменування країни і зазначив, що втомився від людей, «чиї думки і дії продиктовані страхом або тупістю».

Нагадаємо, що раніше Арестович на прохання написати пост про засідання ТКГ українською мовою послав людей «на х*й». Пізніше він пояснив, чому матюкався у соцмережі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: