Омелян заявив, що планує іти в політику

Омелян заявив, що планує іти в політику

Омелян розповів, що вже має пропозиції від політичних сил

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що після завершення роботи на своїй нинішній посаді планує йти в політику.

Про це Омелян повідомив в ефірі програми «Громадське».

Він зазначив, що спочатку планував приділити сім’ї свій вільний час після того, як завершить роботу в Мінінфраструктури.

«Але після всіх цих цікавих подій навколо мене (кримінальне провадження, відкрите проти Омеляна НАБУ — ред.) я бачу чіткий шлях — в політику», — сказав міністр.

Омелян розповів, що вже має пропозиції від політичних сил, але поки не веде ніяких переговорів.

«Я людина лояльна, людина командна, тому для того, щоби розглядати серйозно будь-які інші пропозиції, я спочатку повинен підбити підсумки з тією командою, якою я працюю нині (Омелян був призначений на посаду від «Народного фронту» — ред.)», — пояснив він.

Також Омелян заявив, що для нього важливо, аби нинішній президент України залишився на другий термін, щоби проекти, які реалізує Мінінфраструктури, розвивались далі.

Водночас міністр зазначив, що пропозицій приєднатися до «Блоку Петра Порошенка» не отримував.

Нагадаємо, столична поліція розслідує як хуліганство обстріл балкона квартири Марини Томко, яка є прес-секретарем міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Раніше на своїй сторінці у Facebook Марина Томко написала, що 9 жовтня близько 22:30 було здійснено постріл у балконне вікно її квартири, що розташована на 20-му поверсі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: