У Києві невідомі стріляли у вікно квартири речниці Омеляна

У Києві невідомі стріляли у вікно квартири речниці Омеляна
Пробито зовнішнє скло балконного вікна квартири
Фото: Марина Томко, Facebook

Розслідуванням справи займаються правоохоронні органи

У вівторок, 9 жовтня, увечері було обстріляно вікно квартири прес-секретаря міністра інфраструктури Володимира Омеляна Марини Томко. Про це речниця сама повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Вчора ввечері близько 22:30 у балконне вікно моєї квартири було здійснено постріл. 20 поверх будинку. Ніхто не постраждав. Пробито зовнішнє скло склопакету, внутрішнє ціле», - написала вона.

На місце події працювала поліція і слідчо-оперативна група. Розслідуванням справи займаються правоохоронні органи. 

Томко не хоче пов’язувати цей випадок зі своєю професійною діяльністю. «Але навіть якщо це хуліганство, це має встановити слідство», - зазначила вона.

«Виношу цю ситуацію у публічну площину з метою убезпечення себе і своєї родини від можливих подальших дій хуліганського або не хуліганського характеру», - додала Томко.

Нагадаємо, 19 вересня Солом'янський райсуд Києва ухвалив рішення про арешт майна міністра інфраструктури України Володимира Омеляна.

13 вересня Омеляну детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Антикорупційної прокуратури повідомили про підозру у незаконному збагаченні та недекларуванні (ч.3 ст.368-2 та ст.366-1 Кримінального кодексу України).

Солом'янський районний суд міста Києва вирішив віддати Омеляна на поруки міністра з питань молоді та спорті Ігоря Жданова та народного депутата «Народного фронту» Федора Бендюженка.

Читайте також матеріал «Главкома»:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: