Поліція зламала ногу депутату «Батьківщини» – заява партії

Поліція зламала ногу депутату «Батьківщини» – заява партії
Василь Бугайчук

На Одещині внаслідок жорсткого протистояння із поліцією депутат на виборчій дільниці отримав травму, попередньо – перелом ноги

У суботу, 2 червня, у Цебриківській ОТГ на Одещині внаслідок конфлікту з Нацполіцією на виборчій дільниці постраждав депутат Чорноморської міськради від «Батьківщини» Василь Бугайчук. Про це повідомляє прес-служба Одеського обласного осередку політичної сили.

За її даними, інцидент стався під час засідання виборчої комісії. Нацполіція силоміць вивела депутата з приміщення, де відбувалось засідання. У результаті такого жорсткого поводження Бугайчук отримав травму. Депутата відразу забрала «швидка допомога». За попередньою інформацією медиків, у нього зламана нога.

У партії зазначають, що 29 жовтня 2017 року відбулись вибори голови та депутатів Цебриківської громади, проте місцева виборча комісія оголосила, що голова громади та депутати від «Батьківщини», які перемогли, нібито «відмовилися від посад», і на підставі цього призначила повторні вибори на 3 червня 2018 року.

1 червня, мешканці Цебриківської громади зібралися на віче, щоб висловити обурення рішенням селищної виборчої комісії, сказано у повідомленні політсили. 

2 червня у Цебриківській ОТГ відбулися сутички противників проведення виборів із поліцією, внаслідок яких постраждали 13 правоохоронців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: