Порошенко очікує посилення санкцій проти Росії

Порошенко очікує посилення санкцій проти Росії

Будь-які натяки навіть на послаблення тиску провокують Росію на ігнорування мирного процесу, підкреслив президент

«Очікую, що так звані фейкові вибори, які Росія прийняла рішення проводити 11 листопада, запустять запровадження нових санкцій та покажуть, що терпіння Заходу також не безмежне. Тепер час говорити не про послаблення санкцій проти Росії, а про їх посилення», - заявив президент Петро Порошенко. Про це глава держави сказав під час виступу на міжнародній конференції «Уроки гібридного десятиліття: що треба знати для успішного руху вперед» у Києві, передає Банкова.

«Будь-які натяки навіть на послаблення тиску провокують Росію на ігнорування мирного процесу на Донбасі, включаючи відстрочення розгортання повноцінної миротворчої місії ООН на базі мандату Ради Безпеки, як і на нові репресії проти українців, проти кримських татар в Криму, ба більше – розпалює агресивні апетити Кремля», - підкреслив президент.

Глава держави наголосив: «Росія уже почала розігрувати, мабуть, свою останню карту з гібридної колоди, підриваючи довіру до державних інституцій, дискредитуючи європейський та євроатлантичний вибір, нівелюючи успіхи наших реформ, щоб потім забезпечити реванш проросійських сил в Україні на президентських і парламентських виборах у 2019 році».

«Ми не дамо їм це зробити», - підкреслив Порошенко.

Нагадаємо, у США запустили механізм розгляду пакету заходів проти Росії, що отримав неофіційну назву «драконівські санкції».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: