Представник України в ООН назвав головну зброю дипломатів у війні з країною-агресором

Представник України в ООН назвав головну зброю дипломатів у війні з країною-агресором
Україна повинна й надалі збирати докази агресії Росії - Кислиця

«Весь ВВП РФ менший, ніж ціна землі на Мангеттені», – Кислиця

Об’єднати світ навколо українського питання – головне завдання вітчизняних дипломатів. Потрібно надалі збирати докази порушення міжнародного законодавства в окупованому Криму і на Донбасі. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів постійний представник України при ООН Сергій Кислиця.

 «Наше завдання в тому, щоби ми зберігали міцність правової позиції країн світу і міжнародних організацій щодо територіальної цілісності, щоби ми зберігали всі ці докази, які збирає в тому числі моніторингова місія ООН про порушення прав людини. Настане час і ми зможемо притягнути окупантів до відповідальності», - впевнений Кислиця.

За словами дипломата, не варто чекати, що Росія завтра розвалиться, і тільки тоді ми зможемо забрати Крим назад. Він також навів приклад Радянського Союзу. Росія така ж непохитна, як колись «непорушним» був Радянський Союз, однак його раптово не стало. Так само і Росія може розвалитися. «Сьогодні «непорушне»  – завтра може зникнути з карти світу», - зауважив він. «Весь ВВП РФ менший, ніж ціна землі на Мангеттені», – підмітив дипломат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: