Програма співпраці України з НАТО у 2017 році виконана на 82% — Климпуш-Цинцадзе

Програма співпраці України з НАТО у 2017 році виконана на 82% — Климпуш-Цинцадзе
Іванна Климпуш-Цинцадзе

Решта завдань, яка складає 18%, перейшла на наступний рік

Річна національна програма співробітництва Україна-НАТО протягом минулого року виконана на 82%. Про це повідомила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе під час засідання Міжпарламентської ради Україна-НАТО в Одесі, передає «Укрінформ».

«Річна національна програма співробітництва Україна-НАТО 2017 року містила в собі 375 заходів. Ми можемо говорити, що 82% цієї програми було виконано, тобто 307 із запланованих заходів були реалізовані різними міністерствами і відомствами. Це означає, що ми не відмовились від решти завдань - 18%, а вони перейшли на наступний рік», - сказала Климпуш-Цинцадзе.

Річна ж національна програма на 2018 рік, за її словами, вже містить 444 заходи і передбачає залучення 58 міністерств і центральних органів виконавчої влади до її виконання. Водночас вона уточнила, що наразі розпочато роботу над підготовкою програми співробітництва з НАТО на 2019 рік.

Віце-прем'єр-міністр також додає, що Україна вже зараз починає роботу над Річною національною програмою на 2019 рік і вперше буде її узгоджувати згідно з усіма урядовими пріоритетами в різних галузях.

«Ми ставимо перед собою завдання побудувати дорожню карту для членства в НАТО, яка за змістом була би повністю споріднена з програмою діяльності уряду і мала би відповідне фінансове забезпечення», — сказала вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: