Шокін висловив побоювання через можливу помсту Байдена

Шокін висловив побоювання через можливу помсту Байдена

Шокін також нагадав про отруєння ртуттю в вересні 2019 року в Греції

Колишній генеральний прокурор України Віктор Шокін висловив побоювання через можливу помсту кандидата на пост президента США від Демократичної партії Джо Байдена в разі його перемоги на виборах.

Про це повідомляє «Час.News».

За словами Шокіна, політик буде мстити через розслідування діяльності його сина Хантера Байдена на Україну в складі керівництва фірми Burisma.

«Все, що я робив на посаді генпрокурора, було справедливим і обґрунтованим. Однак, не приховую, у мене є побоювання щодо Байдена», - заявив він.

Шокін також нагадав про отруєння ртуттю в вересні 2019 року в Греції. Він зазначив, що підозрює Джо Байдена в причетності до інциденту.

«Я можу припускати (підкреслюю – лише припускати), що Байден може бути до цього причетний. Хоча ніяких доказів немає. І, цілком ймовірно, я помиляюся у своїх припущеннях. Однак, спостерігаючи за ним, його виступами в ЗМІ, я все ж його побоююся», - додав колишній генпрокурор України.

Як повідомлялося, ще у травні 2020 року суддя Печерського суду Києва Сергій Вовк зобов’язав відкрити справу через «неправомірне втручання» колишнього віцепрезидента США Джозефа Байдена в діяльність ексгенпрокурора Віктора Шокіна.

Раніше Шокін заявляв, що у 2016 році його звільнили з посади генпрокурора через тиск колишнього віцепрезидента США Байдена. Шокін вважає, що причиною стало розслідування діяльності компанії Burisma, до правління якої входив син Джо Байдена Гантер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: