Стало відомо про ще одне призначення в комісії з розслідування справи Гандзюк

Стало відомо про ще одне призначення в комісії з розслідування справи Гандзюк
За Сотник проголосували семеро членів ТСК

Секретарем комісії стала Олена Сотник

Секретарем тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування нападів на громадських активістів стала депутат від фракції «Самопоміч» Олена Сотник. Відповідне рішення підтримали семеро народних депутатів – членів ТСК, повідомив кореспондент «Главкому».

Нагадаємо, ТСК з розслідування нападів на громадських активістів була утворена рішенням Верховної Ради 6 листопада. За це рішення проголосували 259 народних депутатів. Постанова про створення була підписана лідерами фракцій БПП, «Народного фронту», «Самопомочі» та «Батьківщини».

Комісія складається з 18 народних депутатів. Її очолюватиме позафракційний народний депутат Борислав Береза, його заступником став депутат від БПП Сергій Алєксєєв.

Голова тимчасової слідчої комісії (ТСК) для розслідування нападу на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів Борислав Береза заявив, що головною умовою роботи комісії є співпраця правоохоронних установ з комісією. У разі відсутності такої співпраці, Борислав Береза пообіцяв піти у відставку.

Як заявив генеральний прокурор Юрій Луценко з трибуни парламенту, Генеральна прокуратура не буде співпрацювати з тимчасовою слідчою комісією Верховної Ради з розслідування нападів на активістів у разі її створення у частині доступу до документів справи щодо розслідування вбивства Катерини Гандзюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: